Tokyo krožnik sestavljajo:
2x nigiri tuna,
1x nigiri brancin,
1x nigiri brancin aburi
1x nigiri losos,
1x nigiri losos aburi,
1x nigiri skuša,
1x nigiri unagi,
1x nigiri tamago in
1x maki tuna
Tega izdelka ni več na zalogi
Datum razpoložljivosti:
Sestavine | Tuna, brancin, brancin, losos, jegulja, jajca, mirin, sezam, riž, rižev kis |
Alergeni | Ribe, raki, sezam, gluten v sledeh, dodana sojina omaka je proizvod iz soje. Priložen wasabi vsebuje gorčico. |
Kos sveže tune položimo preko kepice suši riža. Pod ribo je na tanko namazan wasabi.
Kos svežega lososa položimo preko kepice suši riža. Pod ribo je na tanko namazan wasabi.
Kos svežega brancina položimo preko kepice suši riža. Pod ribo na tanko namažemo wasabi.
Kos marinirane skuše položen preko kepice suši riža. Skušo sami mariniramo po tradicionalnem japonskem postopku. Pod ribo jna tanko namažemo wasabi.
Kos pečene, dimljene in marinirane sladkovodne jegulje položen preko kepice suši riža. Jegulja je pripravljena po tradicionalnem japonskem postopku. Unagi je obdan z nori algo in potresen s praženim sezamom.
Kos tradicionalne jajčne omlete položen na kepico suši riža. Omleto pripravljamo sami po tradicionalnem japonskem postopku.
Kos svežega lososa položen na kepico suši riža, po vrhu rahlo popečen. Pod ribo je na tanko namazan wasabi.
Kos svežega brancina položenega na kepico suši riža, po vrhu je rahlo popečen. Pod ribo je na tanko namazan wasabi.
V pol nori alge zavit suši riž s sredico iz sveže tune. Rolico narežemo na 6 kosov.